Hosting vergelijken wordt ook steeds belangrijker, er zijn een aantal tips en tricks

Dus, je bent op zoek naar een website te bouwen of zo beu met uw huidige webhost dat u graag uw site elders over te brengen? U bent zich misschien niet eens bewust van de kwetsbaarheden van uw huidige host in een branche waar elke week nieuws is over een host die om de een of andere reden ten onder gaat. Wil je meer weten? Begin dan met hosting vergelijken op webhost4you.nl

Uw eerste probleem is het verkleinen van de duizenden keuzes tot een paar die u verder kunt onderzoeken. Zoek vrienden of medewerkers die een website hebben en vraag om advies. Bezoek een van de vele forums over hosting, vraag de leden om advies of zoeken draden van degenen die hebben gevraagd voor u.

Welke hosting kun je allemaal gebruiken in Nederland?

Als je eenmaal een paar hosts hebt gevonden om te onderzoeken, zullen de tien vragen hieronder je een heel eind op weg helpen om een weloverwogen beslissing te nemen. U kunt in staat zijn om veel van de antwoorden op deze vragen te vinden op de websites van de gastheren, maar voel je altijd vrij om de gastheer te bellen en hen te ondervragen over hun activiteiten. De kwaliteit van de antwoorden en de mate van professionaliteit die je krijgt van een haalbare host gaat vaak over naar het type ondersteuning dat je krijgt als je eenmaal klant bent. Zonder verdere omhaal, de tien query om uw webhost te vragen:

1. Hoe lang is de webhost al actief?

2. Hoeveel upstream-webproviders heeft de nethost?

3. Is de nethost eigenaar van zijn informatie midden?

4. Biedt de nethost 24/7/365 ondersteuning voor telefoon en e-mail?

5. Bewaakt de nethost de sites van zijn klanten vierentwintig uur per dag? Hoe?